Turnaj v minivolejbale - Neratovice 16.12.2012

16.12.2012 17:29

I ve vánočním shonu a v nepříznivém počasí jsme se vypravili do Neratovic na druhý turnaj v minivolejbale a to až do Neratovic. Tentokrát hrály společně červené i modré barvy a tak jsme kromě  dvou modrých družstev přibrali i jedno červené.

Za modré áčko hrály tentokrát Anička Hlínová, Péťa Muchová a Deniska Pešová. Holky vyhrály skupinu, ale při prvním zápase nejlepších osmi družstev těsně prohrály a nakonec vybojovaly opět 6. místo jako minule. Béčko ve složení Lucka Šuhajová, Nikolka Šimůnková a Terezka Havlíčková ve skupině tolik úspěšné nebylo, ale zato zabralo v dalších bojích o 9.-16. místo a nakonec z toho bylo krásné 9. místo.

 Poprvé vyrazila na turnaj Bětuška Klimtová, která hrála s o něco zkušenější Kájou Částkovou za červenou barvu. Obě hrály výborně všechny zápasy, podání by se od nich starší holky mohly učit :) Ve skupině dvakrát vyhrály a postoupily do dalších bojů mezi nejlepších dvanáct. Bětka se bohužel v dalším zápase zranila a tak nemohly holky pokračovat. I 12. místo je ale velký úspěch.

Všem děkuju za účast a velkou bojovnost.

Fotky jsou k vidění na https://volejbalzlaticka.rajce.idnes.cz/2012_12_-_2._turnaj_v_minivolejbale_-_Neratovice_16.12